Logitech G Saitek Pro Flight Switch Panel - WW, 945-000012

Kód: ALIASBO8945000012
2 019 Kč 1 669 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Flight Switch Panel - Profesionální simulační ovladač s přepínači
Komplexní ovládací prvky v kokpitu
Profesionální letecký panel s přepínači Flight Switch Panel společnosti Saitek je ideální pro rozšíření počtu ovládacích prvků vaší sestavy leteckého simulátoru. Připevněte jej ke svým beranům Logitech G Flight Yoke, umístěte na stůl, nebo jej můžete také usadit do své vlastní sestavy kokpitu. Ovládejte přistávací podvozek a světla, výkon motoru a ostatní důležité funkce letounu – vše pomocí jediné kompaktní jednotky.

Otočným volič vybavený magnetem s pěti pozicemi - Nastartujte své motory
Panel Flight Switch Panel je uzpůsoben pro širokou škálu různých letounů a je vybaven otočným voličem s pěti pozicemi, který ovládá jednotlivá magneta v systému zapalování vašeho letounu. Pozice 'R' a 'L' aktivují příslušné magneto v motorech, pozice 'BOTH/ALL' aktivuje všechna magneta, a pozice 'START' zapne startér. Po jeho aktivaci se motory a magneta rozeběhnou a souběžně se spustí proces zapalování přesně v ten správný okamžik.

Realistické ovládání přistávacího podvozku - S indikátory LED
Vysuňte nebo zasuňte přistávací podvozek svého letounu s povzbudivým zvukem cvaknutí příslušné ovládací páky. Praktické kontrolky LED poskytují vizuální indikaci stavu podvozku v reálném čase v softwaru FSX a Prepar3D. Nyní budete mít dokonalý přehled o stavu přistávacího podvozku pouhým pohledem na panel s přepínači.

Plně přizpůsobitelný pro všechny letové podmínky - Modulární a vyměnitelný
Sortiment panelů Logitech G lze umístit na sebe nebo vedle sebe. Chcete komunikační panel umístit nad kombinovaný panel? Hotovo. Chcete panel s přepínači umístit nalevo od beranů? Do toho. Praktické upevňovací držáky umožňují uspořádat vaši leteckou simulační sestavu do libovolné konfigurace, omezené pouze vaší představivostí.

Jednoduchá instalace - Úplně a zcela plug-and-play
Panel je kompatibilní se systémy Windows 7, 8.1 a 10, a po rychlé instalaci pluginu ze stránky podpory bude kompatibilní s vaším oblíbeným leteckým simulačním softwarem pro počítače PC, včetně FSX - Flight Simulator X, X-Plane 10 a Prepar3D® 2.2.



EAN: 5099206069855

Doplňkové parametry

Kategorie: Herní ovladače
Záruka: 24 m
Hmotnost: 0.92 kg
EAN: 5099206069855
Kód výrobce: 945-000012
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: