myš Logitech M500s, USB, 910-005784

Kód: ALI217100293
999 Kč 826 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Logitech M500S ADVANCED CORDED MOUSE. Myš plnohodnotné velikosti s profilovaným tvarem, ultrarychlým kolečkem a 7 přizpůsobitelnými tlačítky. Myš M500s povýší vaši práci na novou úroveň díky ultrarychlému posuvu a sedmi konfigurovatelným tlačítkům. Provedení plnohodnotné velikosti s dokonale profilovaným tvarem představuje kombinaci pohodlí a přesnosti pro rychlejší a efektivnější práci. Nyní s nastavitelným rozlišením DPI a softwarem Logitech OPTIONS.
ULTRARYCHLÝ PŘESNÝ POSUV Nyní máte na výběr dva režimy posuvu. Rychle procházejte dlouhými dokumenty a webovými stránkami pomocí ultrarychlého posuvu. Nebo pomocí režimu procházení po krocích můžete přesně procházet tabulkami, fotoalby či seznamy skladeb.
PLNOHODNOTNÁ VELIKOST A PROFILOVANÝ TVAR PRO POHODLÍ Získejte potřebnou oporu díky provedení plnohodnotné velikosti a dokonale profilovanému tvaru. Měkké pogumované boční úchyty a profilovaný design poskytnou vaší ruce celodenní pohodlí a jisté ovládání, díky čemuž budete moci pracovat, hrát a ovládat s vysokou efektivitou.
7 TLAČÍTEK NA VÁŠ POVEL Efektivnější procházení a ovládání díky sedmi přizpůsobitelným tlačítkům. Nakonfigurujte si je prostřednictvím softwaru Logitech OPTIONS pro ovládání specifických potřebných funkcí. Využijte je pro okamžité kopírování a vkládání, přecházení vpřed nebo zpět – nebo provedení libovolné úlohy, která vám usnadní život.
Technické parametry
Výška: 126 mm
Šířka: 69 mm
Hloubka: 42 mm
Hmotnost: 144 g
Rozhraní: USB
Délka kabelu: 180 cm
Technologie snímání: Optické s vysokou přesností
Rozlišení senzoru: 400–4000 DPI
Počet tlačítek: 7
Rolovací kolečko: Ano (s ultrarychlým posunem)

EAN: 5099206088702

Doplňkové parametry

Kategorie: Drátové
Záruka: 3 roky
Rozlišení myši (dpi): 4 000
Čtyři a více tlačítek myši: Ano
Rozhraní myši: Drátová USB
Technologie snímání myši: Optická
Barva myši: Černá-stříbrná
Typ myši: Kancelářská
Provedení: Pro praváky
Délka kabelu: 1,8m
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: