Logitech G Saitek Pro Flight Yoke System 945-000004

Kód: CZC203900ASL
Sklad v Libáni
Značka: Logitech
3 490 Kč 2 884 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Pro Flight Yoke System od firmy Saitek je set kvalitně vyrobeného leteckého kniplu a plynové páky pro hraní leteckých simulátorů. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

 REALISTICKÁ LETECKÁ SIMULACE

Létejte s komerčními a soukromými letouny jako začátečník nebo pokročilý pilot s realistickými simulačními berany a ovladačem plynu ve svých rukou. Vypracujte si motorickou paměť a vychutnejte si pocit přesného, realistického ovládání. Systém leteckých beranů Logitech G Flight Yoke System s přiloženým ovladačem plynu Throttle Quadrant disponuje celkem pěti osami, ovládacím hřídelem výškovky a křidélka z nerezavějící oceli, a 25 plně programovatelnými tlačítky a polohami přepínačů. Systém beranů je středobodem leteckých simulací a součástí kompletní, vyvážené sestavy – plně dostupné, modulární a vyměnitelné od Logitech G.

BERANY PROFESIONÁLNÍCH KVALIT

Precizní ložiska z opravdové oceli. Na rozdíl od jiných produktů na trhu jsou berany Logitech G Flight Yoke vybaveny odolným hřídelem z nerezavějící oceli s precizními ložisky pro plynulé, předvídatelné ovládání výškovky a křidélka. Ať už potřebujete ovládat osu zepředu dozadu, ze strany na stranu nebo vertikální osu, všechny ovládací prvky máte hezky při ruce. Integrované stopky jsou ideální pro načasování přiblížení, a pokud jsou všechny porty USB na vašem počítači obsazené, integrovaný USB rozbočovač poslouží jako dokovací stanice pro doplňkový hardware Logitech G Flight.

OVLADAČ PLYNU PROFESIONÁLNÍCH KVALIT

Odnímatelné, konfigurovatelné hlavice. Každý systém beranů Flight Yoke System je vybaven ovladačem plynu Flight Throttle Quadrant. Pro přesnější ovládání letounů s více motory jsou k dispozici doplňkové ovladače plynu, prodávané samostatně. Všechny páky jsou plně programovatelné a odnímatelné, což umožní konfiguraci libovolné kombinace plynu, klapek, směsi či náběhů vrtule. Jednoduše si uspořádejte hlavice pák do nejpříhodnější konfigurace a přiřaďte jim příkazy ze svého oblíbeného simulátoru. Zarážky pák – fyzické značky ukazující, kde dojde k aktivaci určité akce – usnadňují ovládání volnoběhu a brzdicích motorů vašeho letounu.

75 PROGRAMOVATELNÝCH MOŽNOSTÍ

Software pro přizpůsobení je součástí dodávky. Jelikož jsou berany a ovladač plynu vybaveny 25 tlačítky a pozicemi přepínačů, je možné si tyto ovládací prvky vyladit a přizpůsobit dle svých potřeb. Pro potřeby programování si stáhněte ovladače a software, a začněte s přizpůsobováním. Berany jsou vybaveny přepínačem se třemi polohami, pomocí kterého můžete přepínat mezi třemi úplnými profily, snadno a rychle, s celkovým množstvím 75 nastavitelných ovládacích prvků.

UPEVNĚNÍ POMOCÍ NASTAVITELNÝCH DRŽÁKŮ

Masivní upevňovací materiál přiložen. Berany Logitech G Flight Yoke a ovladač plynu Throttle Quadrant jsou vybaveny nastavitelnými upevňovacími úchytkami, které umožňují konfiguraci sady zcela dle vašich potřeb a uvážení. Na vršek stolu nebo zepředu – ovládací prvky si můžete bezpečně upevnit přesně tam, kam potřebujete.

OBSAH BALENÍ

  • Berany Flight Yoke s propojovacím kabelem USB o délce 1,8 m
  • Ovladač plynu Flight Throttle Quadrant s propojovacím kabelem PS/2 o délce 1,5 m
  • 2 úchytky pro upevnění ke stolu

Doplňkové parametry

Kategorie: Joysticky
Záruka: 24 měsíců
Typ připojení: USB 2.0
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: